Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,5
Comfort
8,9
Locatie accommodatie
8,7
Faciliteiten
8,8
Personeel
9,3
Waar voor uw geld
9,2
Beoordelingen
    Tineke
    nl
    7,5
    21 november 2017
    Heerlijk hotel voor korte periode
    Boven onze kamer woonde een gezin met jonge kinderen. Het was vreselijk gehorig. De badkamer was erg klein, alles nat na elke douche. Alles...
    Personeel super behulpzaam, en aardig. Kunnen allemaal goed Engels. Ontbijt was heerlijk, elke dag hetzelfde, dat wel. Bedden waren lekker zacht. En alles was schoon.
    Sandor
    hu
    7,9
    30 oktober 2017
    Prima hotel op goede locatie.
    Kleine badkamer.
    Prima hotel voor een paar dagen, op loopafstand van het centrum. Vriendelijke personeel en schone kamers. Eenvoudig doch netjes verzorgd ontbijt. Zeer rustige ligging in zijstraat. Enige minpunt is de grootte van de badkamer en het gebrek aan plaats om je spullen neer te kunne zetten.
    Katarzyna
    nl
    10
    28 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Cornelia
    nl
    8,8
    26 oktober 2017
    De badkamer
    Prijs kwaliteit verhouding is prima Vriendelijk personeel en goed ontbijt
    Else
    nl
    7,1
    26 oktober 2017
    Leuk!
    Het ontbijt was elke ochtend hetzelfde. Wij waren blij dat we er maar 2 keer hebben ontbeten.
    De grootte van de kamer.
    Dirk
    nl
    8,3
    25 oktober 2017
    Hoge flat maar 1 etage.
    Jammer dat ze in veel hotels waar ik geweest ben in de Balkan geen stofzuigers hebben . Zo dat blonde en zwarte haren van voorgangers wel eens te vinden zijn. Miste wel een gordijn aan de balkondeur zie foto inkijk....! Water in de wastafel liep langzaam leeg.
    Ik ben er viernachten geweest. Mooie kamer veel spots en licht. Eerste gezicht mooi ook de foto's. Werd vriendelijk ontvangen, kamers liggen allemaal op de eerste verdieping geen lift geen probleem. Deuren als een kluis. Het hotel was even zoeken ik kwam met de taxi uit Macedonië , in het centrum gestrand help een Albanees mij hotel te vinden. Vriendelijke mensen. Gangen druk gedecoreerd gezellig. Kamer ook ...Met groot tv scherm ....Miste wel een gordijn zie foto inkijk....! Wastafel in de badkamer liep langzaam leeg. Ontbijt was prima heel goede koffie en je kan vragen om meer. Beetje te lang in Tirana gebleven 2 nachten waren voldoende geweest.
    nl
    10
    12 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Conny Kalker
    nl
    9,2
    24 september 2017
    Fijn hotel op mooie afstand van het centrum.
    De badkamer was erg klein.
    Leuk, klein en net hotel op perfecte afstand van het centrum. Erg vriendelijk personeel.
    Karin
    be
    8,3
    20 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Flandrian
    be
    10
    4 september 2017
    Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
    Aan de buitenkant lijkt het hotel vrij gewoon. Binnen is het uniek, oog voor detail en decoratie. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Ontbijt wordt aan tafel geserveerd. Uitstekende prijs//kwaliteit verhouding.
    Cynthia Lokate
    nl
    9,2
    3 september 2017
    Prima kamer
    Gre en Peter
    nl
    10
    27 augustus 2017
    De ruimte waarin het ontbijt plaatsvindt is beperkt. Het zitten op een bank vonden we niet erg comfortabel.
    De kamers zijn smaakvol ingericht en de locatie is dichtbij het centrum (op loopafstand).
    willem
    nl
    8,8
    24 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Izaak
    nl
    7,5
    15 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nico
    be
    9,2
    11 augustus 2017
    als je alleen naar de buitenkant van het gebouw zou kijken, dan zou je het links laten liggen
    netheid
    Wim
    be
    9,2
    7 augustus 2017
    zeer ruime kamer en vriendelijk personeel
    Katarzyna
    nl
    10
    4 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lidwien
    nl
    10
    27 juli 2017
    Niets
    Verrassend, intiem en heel fijne receptie. De jamer was klein en fijn. De douche goed, en het ontbijt helemaal top! Verse jus, fruit jogurt cornetto omelet... een dikke 10. En iok nog centraal, zo'n 10 minuten op loopafstand van alles.
    nl
    9,2
    11 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,5
    8 juli 2017
    Uitstekend verblijf in Tirana
    De badkamer van de 1e keer dat we er waren voor 3 dagen was prima, alleen mis je ruimte voor je toilet spullen, en in de douche een of ander dingetje om je douchegel shampoo op te zetten. Bij de 2e keer voor 1 nacht erg kleine kamer en mini badkamer kon je niet voor of achterui Maar 1 nachtje overleef je wel hoor. Als je langer wil blijven vraag dan de kamer met balkon ideaal. Prima verblijf maar voor mij vond ik het een beetje te afgelegen weinig te beleven. Maar ik hou ook niet van wat delen dus vandaar.😂😂
    Het was schoon , vriendelijke mensen , uitstekend ontbijt, goede service, gratis parking.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten